Vad & vem

Vad är kultur?
Jag intresserar mig i första hand för kultur i form av litteratur, film och textilt handarbete och besöker en hel del konstutställningar. Men för mig är kultur mycket bredare – egentligen har jag svårt att säga vad jag inte tycker är kultur. Kultur är livet!

Vem är jag?
Att skriva och skapa är något jag har gjort så länge jag kommer ihåg. Jag heter Anna Ellinor och bor i centrum av Jämtland, nämligen i Östersund och har tre fantastiska och unika barn (Storebror, Mellanbror och Lillasyster som jag benämner dem i bloggen). Eftersom jag bor precis i city har jag stans kulturupplevelser ständigt och bokstavligen runt knuten!

Bloggen
Varje dag skriver jag någonting, i någon form. Det har varit artiklar i föreningstidningar, dagböcker, uppsatser, rapporter mm. Sedan 1997 har jag funnits på nätet i olika former. Idag är det främst via bloggen, Facebook och Instagram som jag sprider mina ord och bilder.

Samarbeten
Jag är öppen för samarbeten som jag bedömer passa in i mina intresseområden angränsande kultur, skapande och utflykter/resor till sådana aktiviteter och evenemang. (Effektiv packning är ett sidospår som jag är särskilt intresserad av.) Samarbeten markeras givetvis i bloggen.

Kontakt
annaellinor.se@gmail.com

BLOGGEN OM KULTUR & SKAPANDE MED UTGÅNGSPUNKT FRÅN JÄMTLAND