Hotel Hilton Gdańsk, Polen 2019

Gdańsk från takbaren på Hotel Hilton

Grymmaste läget, fin takbar och riktigt bra restaurang bjöd Hotel Hilton Gdańsk på. Något omodern inredning och heltäckningsmatta på rummet kompenserades av skön säng med jättetäcke, godkänd temperatur och ordentligt tillagna utrymmen. Skrivbordet var verkligen rejält och i badrummet fanns både separat dusch, badkar, många handdukar i olika storlekar och småflaskor med alla önskade produkter. Eluttag vid sängborden är alltid ett stort plus. Fräsch reception och genomgående trevlig personal på hela hotellet.

Det fanns en fin pool, tillräckligt stor för att simma i, och cyklar att låna i receptionen, men inget av detta hann jag med då det var bara ett par dagars vistelse i Gdańsk innan det var dags att åka vidare till Kraków.

Även om takterassen med bar var fin blev uteplatsen i markplan min favorit. Vi åt både frukostar och en middag där. Till frukost ingick bubbel i buffén och te/kaffe serverades på plats. Middag med vita dukar och blomma på bordet.

Bonustips: Att all tv är dubbad på polska kan vara bra att känna till. Och att muffinsarna på frukosten är för stora ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *