Nytt för skog och mark

Jag har i så många år tänkt att köpa mig ett par bra kängor. Utvärderingar har läts, jag har mailat med Lundhags, tittat på modeller och funderat. Även om jag tycker att just skor är värt att lägga pengar på har det ändå stannat i att jag tycker utgiften varit för stor.

Men – nu är de här skönheterna mina! Den här gången hade jag två extra argument som gjorde att jag slog till:

  1. Jag saknar vettiga vinterskor (har bara stadsskor och ett par powerboot som bor i stugan).
  2. de här skorna var på nedsatt pris i fabrikens outlet under våren.

Det här är Lundhags enklaste modell, Forest (fd. Scout), precis som jag vill ha dem. De är tillräckligt stora för att rymma tjocksockor och isolering vintertid, men fungerar bra även sommartid. Jag tänker mig att de här skorna ska följa med mig framåt på många nya äventyr!

Lundhags. Forest har 27 cm skaft i fullnarvsskinn, cellgummisula och 150 cm skosnören, vikten är 720 g.

2 reaktion på “Nytt för skog och mark”

  1. Helt rätt val !
    Jag har haft mina i nästan 30 år nu. Men nu börjar de ge upp efter åretruntanvändning till precis allt. Du kommer inte att ångra dig kära vän:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *