Ny restaurang – en cirkus

För ungefär än en vecka sen öppnade populära Pinchos i min stad och i torsdags var jag där med C. Inredningen och personalens kläder går i cirkusstil. Personalen behöver gästerna dock inte mer än till att få ett bord. Här sköts nämligen bokning, matbeställning och betalning via en app. Bekvämt tycker jag som gärna undviker att prata med okända.

Anledningen att vi valde Pinchos var, förutom nyhetsvärdet, att små rätter beställs in eftersom och det då är lätt att äta olika mycket i sällskapet. Jag är lite skeptisk till köttkvalitén på restaurangkedjor och valde att äta vegetariskt. Rött vin, majskolv med hickorysalt och kolasmör och vitlöksstekta champinjoner blev det för mig. Och sen majskolv igen som efterrätt 😂 Säger lite vad jag tyckte om den rätten va?

2 reaktion på “Ny restaurang – en cirkus”

    1. Bra fråga… Det var smör som tillbehör till majsen. Men med kolasmak… Hur de gjort smaken har jag ingen aning om. Lite otippad kombo, men riktigt gott. De serverar också samma kolasmör till sparris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *