Sommarlov!

DSC_2319

Barnens första sommarlovsvecka går mot sitt slut och det har varit en vecka fylld med aktiviteter.

Mellanbror har haft besök hela veckan av en av sina äldsta och bästa vänner som bor i en stad i Dalarna. De, Storebror och hans kompis har varit på filmskola. De lär sig mer och mer och är duktiga. Årets film är dock onödigt läskig… :o https://youtu.be/KWtjjkwal0s Lillasyster har gått på gymnastikskola och har som vanligt varit en hel del hos sin kusin. 

En dag var vi på Andersön. Jag trodde det skulle blåsa kallt, men istället var det vindstilla och varmaste sommaren. Vi grillade, kastade stenar och solade. En annan kväll var vid vid Storsjöns kant, tittade på vattnet och kastade stenar igen.

Storebror har dessutom varit på landet några dagar med mormor och morfar. Mannen har kidnappat en 50-åring med motorcykel, varit på en välgörenhetstur och firat en bror en annan dag. Mellanbror har haft konsert och avslutning med sitt band. Och jag var på första styrelsemötet med bostadsrättsföreningen en kväll.

En hel hög med aktiviteter som sagt. Nu blir det lugnare fram till midsommar även om det blir en resa till veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *