Moderna klassiker

DSC_2007

En promenad på Skeppsholmen. Kvällsöppet och fri entré på Moderna muséet. Så klart kunde jag inte låta bli att gå in en stund även om det var kort om tid till stängning.

Alltså jag och utställningar… 😎 Jag bara tokgillar det. Det här stället är dessutom ett av mina favoriter. Den här gång var det verk från muséets egna klassiska samlingar jag fick utbyte av. En del nytt för mig men även kära återseenden; Braque, Dardel, Derkert, Hjertén, Matisse, Miró, Mondrian, af Klint… En lång rad av bidrag till välmående för mig!

Den tillfälliga utställning jag besökte var Moki Cherry. En halvgalen, färgstark utställning i multiformat varav mycket i textilt material.

Moment, Moki Cherry. Moderna muséet 9 april – 9 oktober 2016.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *