Lite flärd

DSC_1196

Idag jobbade jag morgon och förmiddag. Sen åt jag rostbiff och potatissallad till tidig lunch, sov en halvtimme och satt sen ute och läste och slappade i gassande sol på varma innergården.

På eftermiddagen hade Lillasyster sin klasskompis M på besök så jag kunde förbereda middag och dammsuga i lugn och ro. Själv åt jag inte hemma utan var på afterwork med ungefär tio kollegor. Vi åt på Sir Winston och min pepparstek var god och lagom lättstekt. Tyvärr konstaterar jag ändå att stället inte alls håller i närheten av samma klass som tidigare framförallt vad gäller service. Nya menyn är inte heller riktigt i min smak. Sällskapet var ivarjefall trevligt!

Lite make up var passande till att äta ute och nu kan jag säga att jag ’som vanligt’ använde L’Oréals Nude Magique Cushion. Den har nämligen blivit en del av min dagliga rutin även om tanken var att investera i en smart produkt för resor. Eftersom den här underlagskrämen ligger i en sorts svamp går den inte sönder i en väska och inte läcker den heller. Nackdelen skulle vara att jag behöver ta relativt mycket för att få den mer täckande men när jag gör det tycker jag att det ger ett bra resultat.

DSC_1189

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *