Bilens dag

DSC_1589
Audi Q7 på Berners.

På förmiddagen var vi på Bilens dag och kollade in lite bilar. En liten sportig sak vore nog drömmen även om en del stora imponerar. Nu är det inte läge för ny bil riktigt än,  men när det är dags vore det lämpligt med en smal bil eftersom vårt garage har så dålig bredd…

Såklart bjöds det på en del nöjen som korv från Undersåkers Charkuterifabrik, ansiktsmålning, kakbuffé, trubadur och tävlingar. På Bilbolaget var det betydligt mer folk än på Berners. Jag funderade på varför men kom inte fram till någon egentlig förklaring.

DSC_1560
Renault Clio på Bilbolaget.

I samma motortema var vi förbi Bilprovningen en sväng också där det var drop in-besikning för motorcyklar och Honda hade en liten utställning.

Stortorget var det ett gäng båtar och jag gick igenom lite snabbt. Tanken var att göra reklam för båtlivet och Verkö slott. Jag har inte ens varit dit än, får se om det blir i sommar eller längre fram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *