Lockvara till födelsedagen

Lindex Shop Online - Finstickad tröja
Lånad bild med tillstånd, bild från Lindex Shop Online.

Den här kortärmade tröjan såg jag redan på Instagram att den hade potential. På bästa plats precis innanför dörren i butiken ropade den sen på mig för att bli provad. Och visst var den bra, mestadels i behaglig viskos.

Kvalitén känns trevlig, samtidigt brukar ju varhusens kläder ofta slitas fort. Men man vet inte, ibland är ju en del plagg lockvaror som håller sig riktigt bra, som en slags ”bevis” för att kedjan faktiskt kan leverera. Jag får hålla tummarna för ärmlängden är den absolut bästa! Kul när det är ordentligt med färg också.

Nya tröjan var extra kul att ha på då min syster fyllde år. Jag bakade en kladdkaka och tog med så var vi där och fikade på kvällen tills alla barn behövde gå och lägga sig :)

I övrigt har dagen mest ägnats åt att träna (både hiit och spinning), plantera om krukväxterna i vardagsrummet och resten av tiden har jag mest slöat. Skönt med sportlovssemester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *