Så kan en födelsedag vara

DSC_0520
Dags att besöka sjukhuset.

Idag var jag ledig. Jag gillar att ta någon strödag semester så där ibland, som en paus eller återhämtning. Det var lite av slumpen, men det passade extra bra att vara ledig just på Storebrors 15-årsdag! Dagen började därför med frukost och tårta.

När övriga gått iväg till skola och jobb gick jag en sväng till sjukhuset. Anledningen var att jag skulle få mina födelsemärken kontrollerade. Lättbränd med drag åt rött i håret, flera födelsemärken och hudcancer i släkten är inte något positivt att bära med sig, men jag var ändå inte alls oroad före besöket. Läkaren kändes väldigt professionell, ställde många frågor och undersökte flera märken med mikroskop. Hon såg ingenting som skulle kunna vara farligt och berömde mig för att jag undviker sol när det är varmt på sommaren. Det enda intressanta var egentligen ett märke som tydligen är en hudförändring efter ett insektsbett. Det hade jag ingen aning om, men platsen stämmer bra mot en av de två (!) gånger jag har blivit biten av spindel… Även detta märke var som tur var också ofarligt.

Mitt på dagen följde jag Lilla e på några affärer. Det blev inte så mycket till shopping, men det var trevligt och inspirerande att besöka butiker jag inte brukar vara i. Att jag inte är något entusiast av loppisar blev dock bekräftat igen.

På eftermiddagen hade Lillasyster en kompis på besök och det dök upp flera gäster som ville fira Storebror innan det var dags för alla barnens respektive träningar. Massor av klurigt pyssel fick Storebror passande nog i presenterna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *