Expeditionen

DSC_1036 (1)

Minsta bokklubben diskuterade före helgen boken om Andréexpeditionen. Både jag och A gillade boken, men kanske av lite olika anledningar. A berättade att hon gillar böcker om äventyrare och expeditioner och att grotta ned sig i detta. Hon hade också med en bok om bestigning av Mt.Everest för att betona detta intresse. Själv fastnade jag framför allt för Bea Uusmas enastående passion för sitt ämne. Nördar är alltid fascinerande och jag kan bli lite avundsjuk för sättet de prioriterar sitt intresseområde.

En annan bra sak med boken är att den av mina söner som inte brukar läsa också har börjat med boken. Jag håller tummarna på att han kommer gå vidare med den. Att läsa är så fantastiskt – jag försöker verkligen sprida läsglädjen vidare.

Bea Uusma. Expeditionen: min kärlekshistoria.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *