Konsten att höra hjärtslag

_MG_9248-kopiera_L

Jag är så ledsen att jag blev förkyld och inte kunde vara med på ”husets bokklubb” igår. Allra helst när sommarens läsning var en riktigt bra bok och för att jag hade behövt det sociala med att träffas.

Inledningsvis var jag lite skeptisk då jag fick intrycket av att det här var en väl romantisk och flummig bok för mig. I stället blev det sommarens finaste läsning, trots att boken inte är en bok jag ”borde” gilla. Vilken fantastisk kärlekshistoria. Kärlek är magisk!!

Boken har blivit en internationell försäljningssuccé och det är den klart värd. Det känns nästan pinsamt att ha köpt boken på pocket för ynka 47 kronor. Läsvärdet är betydligt större än så.

En av de få fördelarna med att jag troligast blir hemma även imorgon är jag då kan börja läsa någon mer bok! Än så länge har jag haft för mycket besvär med bihålorna för att kunna fokusera, men det börjar lätta lite.

Konsten att höra hjärtslag. Jan-Philipp Sendker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *