Vandra fjäderlätt

DSC_0807

Min kollega P vet mina intressen. En bok om att packa lätt är en fullträff för mig som är packningsnörd. Oftast är det dock semester- och stadsresor jag packar för, men rätt vad det är blir det en fjällpackning också. I veckan som var blev det till och med två då jag fick stötta sönerna som skulle på varsin fjälltur i närheten av Vålådalen respektive Vallbo/Lunndörren. Det blev lyckade turer och inte allt för mycket regn. Storebror hoppade dock klokt över ultralätta sovsäcken och prioriterade en något varmare denna gång. Jag fick en hel del tips kring packning, ryggsäckar och mat i boken, men det märks att den börjar ha ett par år på nacken. Mest intressant var det ändå att läsa om författarens val att enbart använda trailrunningskor på sina turer.

I helgen har jag känt mig allt mer förkyld. Söndag eftermiddag blev jag så ledsen för att jag ställde in det bokade bodypumppasset med ny release. Jag hade så gärna velat vara med men eftersom jag lyssnade ordentligt på kroppen blev det till sist ett enkelt val. Nu måndag morgon kom nästa enkla val – efter att ha varit uppe en stund är det bara att inse att det är läge att kapitulera och stanna i sängen för några dagar. Vila är den bästa medicinen. Så tråkigt ändå – jag som har så mycket kul att göra på jobbet och ikväll missar jag dessutom husets bokklubb som jag sett fram emot hela sommaren!

Vandra fjäderlätt och njut mer av färden. Jörgen Johansson.

Ursäkta alla dåliga bilder på sistone och ett tag framåt. Vi har inte fått iordning datorerna än, så jag får köra på mobilbilder. Igår fick vi ivarje fall klart med tv igen, skönt för dem i familjen som tittar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *