Mc-träff i terrängen

DSC_0722De första motorcyklarna kommer på plats.

DSC_0746
Provkörning av första klass.

Idag arrangerade vi en mycket lyckad motorcykelträff ute på landet. Det blev förstås fika och mat, men även en riktig lekstund där alla som ville fick provköra tre olika sorters fyrhjulingar från Polaris. Allt eftersom tiden gick steg temperaturen och de motorintresserade knuttarna gillade den här aktiviteten skarpt förstås.

Till lunch grillade vi hamburgare på muurikka vilka åts stående ute direkt i bröd och hamburgerfickor tillsammans med olika tillbehör. Efteråt bjöd min man på ananaspaj och glass till kaffet inne i festlokalen.

Tack till Ytterocke Production som lånade ut fyrhjulingarna för provkörning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *