Offer utan ansikte

DSC_0401_l
Semesterbok på Leksand sommarland.

Jag var inte beredd på vilken tjock bok jag gav mig in på att läsa förrän paketet från nätbokhandeln dök upp. Det här är en riktigt tjock bok. Pocketversionen är på nästan 600 sidor men då räckte den hela semesterresan i Dalarna :)

Ibland funderar jag på varför jag väljer att läsa så många hemska böcker. Det här är en av dem som stundtals känns väl magstark. I övrigt är det en ganska klassisk blandvändardeckare som tar oväntade vändningar! Ingen ny favorit, kanske framför allt för att miljön i södra Sverige inte väcker något igenkännande hos mig, men perfekt som semesterbok.

Offer utan ansikte. Stefan Ahnhem.

En reaktion på “Offer utan ansikte”

  1. Pingback: Bokens dag |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *