Det fjärde offret

DSC_0064_l

Tyst och skönt och riktigt mycket jobb att ta mig igenom på arbetet idag. Det kändes faktiskt trist att bara några få av kollegorna var på plats, men arbetsmässigt var det bra effektivt så det finns fördelar med att jobba på sommaren.

I helgen kom finvädret igen och arbetet kändes väldigt avlägset då efter en veckas ledighet. De sista dagarna tillbringade jag ute på landet. En liten utflykt bar iväg till loppis och söndag kväll kom en av mina kusiner med familj på middag. Det blev en riktigt fin avslutning på helgen!

Jag passade också på att läsa en bok av ytterligare en av mina favoritförfattare. Det fjärde offret höll högsta klass rakt igenom! Både vad gäller polisfallet och de parallella historierna.

Mari Jungstedt. Det fjärde offret. Tidigare lästa böcker av samma författare: Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen, Den döende dandyn, I denna ljuva sommartid, Den mörka ängeln, Den dubbla tystnaden, Den farliga leken.

En reaktion på “Det fjärde offret”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *