Påsk och 40-årsfirande

_MG_5309-kopiera_lDet blev en intensiv helg med lite mindre fokus på påsken än andra år i år. Anledningen var förstås att jag samtidigt fyllde 40. Jag gillar verkligen att fylla år och känner mig nöjd och glad över min ålder. Dessutom gillar jag att öppna paket, även i de fall när innehållet är symboliskt. Vid den här stora högtiden fick jag dessutom riktigt lyxiga presenter och extra roligt var att jag fick flera saker som jag verkligen önskade mig. En riktig guldhelg med familj och vänner.

För att få en av presenterna var jag tvungen att genomföra en ganska lång och lite klurig ledtrådsjakt som gick mellan lador och olika byggnader på landet där vi var hela helgen. Varje ledtråd var olika namn som skulle leda mig vidare till en ny plats och en ny ledtråd. Hela familjen och alla gäster följde med på ledtrådsjakten och jag fann fler och fler saker att hänga runt halsen: en 40-årsmedalj i choklad, ett glas, mousserande vin, en stor chokladkanin m.m. Till sist fann jag skatten :)

När det gäller själva påskfirandet gillar jag det nästan mer än julen. Massor av godis, lagom med god mat, glada färger, ingen hysterisk julklappshysteri och dessutom roligt pyssel. Barnen tycker att påskäggjakten är en av höjdpunkterna och den brukar vara rätt avancerad. I år blev den ju ersatt med min ledtrådsvakt. Men vet ni vad? Påskharen hade tappat ett ägg med hembakta kakor längs vägen i skogen och långt, långt upp i ett träd hängde en påse med full med godisägg till barnen så alla blev nöjda :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *