Flärd till mig själv

_MG_3712-kopiera_lKlart man ska ge sig själv julklappar också. Och då är det lika bra att satsa på lite flärd, sånt där som egentligen inte behövs, men ger lyx till vardagen.

I julklapp till mig själv har jag köpt följande tre produkter:
– En ögonmakeupremover, något jag saknat en lång period. Annie Bright Eyes Very Gentle Eye Make up Remover är skonsam men ändå effektiv om man låter removern suga in lite först.
– Mandeldoften från L’Occitane Almond shower Oil kan jag inte motstå! Jag är i princip beroende av den. Dessutom blir den till både skum och en härligt mjölkig duschkräm vid kontakt med vatten.
– Slutligen har jag köpt en tidigare favorit; Anne Marie Börlind ZZ Sensitive Facial Toner.  Det är ett ansiktsvatten helt utan konserveringsmedel, färgämnen och parfym och jag upplever den fräsch. Ansiktsvattnet har en speciell doft av löv och örter.

_MG_3733-kopiera_l
En annan vardagslyx som jag unnar mig under en period är Glossybox. Det är en prenumeration på skönhetsvaror som kommer med regelbundna överraskningar. Ibland är det riktiga fynd, men ibland är det förstås saker jag inte kommer att använda.

I specialdesignade decemberboxen ingick följande:
Burt’s Bees. Lip Balm. Ett naturligt läppbalsam baserat på bivax. Bra känsla, men smaken blev ingen favorit.
Bella Pierre Cosmetics. Glitter. Bra med ett varmt och guldigt glitter då jag bara har kalla, silvriga tidigare. Mest användbart till fest så tillfällena blir dock få.
Jorgobé Skin care/Copenhagen. The Original Peel Off Mask. Kanske bäst för ungdomar, men jag ska testa.
Make Up store. Nailpolish. Galet blått nagellack. Uppskattat!
Sasco. Aloe Vera Gel. Aloe Vera-produkter är alltid praktiskt att ha på lager. Gillar att det var en stor förpackning dessutom.
Anthon Berg. Dark chocolate Stick with Chili, Honey & Almonds. Jag som godisälskare… blev besviken! Något som sällan händer vad gäller godsaker. Det här blev definitivt ingen favorit och jag kommer inte att köpa den i butik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *