Börja uppifrån och sluta längst ned

_MG_2664-kopiera_l

I helgen var vi på landet. Framför allt för att delta på en släktings stora 50-årsfest. Festen var välbesökt av glada gäster och maten var fantastisk god med en jämtländsk buffé och en lite speciellt tårta. Alla goda fiskar var det som utmärkte sig alldeles extra. Vad jag förstår var kocken från Ottsjö. Ute på landet började hösten märkas på riktigt. Det var totalt becksvart på natten och för att sitta ute behövdes lite mer kläder än tidigare.

I sommar har jag stickat min första ”Uppifrån och ner-kofta”. Eller snarare är det en gigantisk ”provlapp” för att kunna göra en ny kofta som jag vill ha den sedan. Jag gillar färgen och formen ordentligt på denna. Men i övrigt kan jag bara konstatera att jag har otroligt många misstag att lära mig av till nästa kofta ;)

Kofta ”uppifrån och ner”. Tant Kofta/Lotta Blom.
Drops Cotton Meriono, (52% ull, 48% bomull), Oeko-Tex och maskintvättbart i 40 grader.

En reaktion på “Börja uppifrån och sluta längst ned”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *