Mina svarta naglar

140820-1_l

Förra veckan kunde jag inte vara med på ett foto till en webbutbildning som vi håller på att ta fram på jobbet. Det skulle vara en närbild på någon som öppnar en dörr med hjälp av ett elektroniskt passerkort. Anledningen var mina svarta naglar.

Jag har inte svarta naglar på grund av ovanligt smutsiga fingerspetsar. Inte heller har jag händer som sticker ut så speciellt mycket. Däremot använder jag alltid svart nagellack.

”Någon kommer alltid att reta upp sig.” Därför blev jag utbytt som handmodell – för att inte bilden skulle störa någon då jag skulle föreställa en statsanställd medarbetare. Sen att jag ÄR det i verkligheten, med svart nagellack, det är en annan historia…

Nagellack, Licorise från Ellie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *