Hennes iskalla ögon

140624 4

En läst och obloggad bok är Hennes iskalla ögon. Det är en helt vanlig Gerhardsen som uppfyller allt jag vill ha av en sådan deckare. Lilla e kunde inte ens vänta utan köpte en egen innan jag hade lämnat vidare min bok :)

Idag tog jag en extra semesterdag helt utan anledning. Skönt att prova på semesterkänslan lite i förväg även om jag inte läste någon bok idag. Det enda vettiga jag gjorde var att gå på ett yoga-pass, men i gengäld var det ett riktigt bra sådant. Jag hade en del andra planer också, men till sist landade det hela i att vara hemma så fick mannen gå på konsert istället.

Hunden på min säng är en pigg kinesisk nakenhund som vi varit hundvakt till ett par gånger. Vovven är en utmärkt vakthund som exemplariskt enbart skäller till kort när någon rör dörren, i övrigt är den tyst. Jag har inte hittat så många andra användningsområden än för hunden utöver att den är en fantastisk sällskapshund som jag dessutom inte har visat minsta allergi mot. Hoppas, hoppas vi får låna den här hunden snart igen!

Hennes iskalla ögon, Carin Gerhardsen. Tidigare läst av samma författare:  Gideons ring, Helgonet (utan recension), Vyssan lullPepparkakshuset och Mamma, pappa, barn (utan recension).

En reaktion på “Hennes iskalla ögon”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *