Helg med jubileum


På lördagen spelade Storebror sina sista matcher för terminen, nu är det snart ”sommarlov” från isträningen. Lillasyster var på kalas på Djungelhuset och fick klänga runt och springa av  sig med sina klasskompisar. På så vis fick jag en heldag med Mellanbror. Vi gick på biblioteket, åt lunch på Gamla Tingshuset med fina vänner där Naturskyddsföreningen höll sin årliga klädbytardag, gick på stan och på bio. Filmen vi såg var Herr Peabody och Sherman.

På kvällen gick jag och mannen på  premiären av Club 40 i Östersund. Det var karaoke och nattklubb i Storsjöteaterns lokaler och åldersgränsen var 35. Själva behållningen med kvällen var dels att vara utan ungdomarna på ett ställe där det ändå var dans, dels att träffa en hel rad av ”gamla Odensalabor” och andra bekantskaper från förr. Värsta nostalgikvällen…

Söndagen började med veckohandling och veckans åttonde träningstillfälle, ett bröst- och benpass på gymmet. Sedan firade jag och pappa våra födelsedagar traditionsenligt med lunch och tårta på Andersön. Vädret blev bättre än förväntat, men jag småfrös en del, var i princip kallsvettig.

Helgen avslutades med en operakonstert på Storsjöteatern där jag som sagt var bara ett antal timmar tidigare.

Club 40, Östersund 2014: 5 april, 11 oktober, 6 december.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *