Meeen…!


Just nu har vi många och fina, fina snittblommor hemma!

Alltså… när jag äntligen kom igång med att blogga… då dog hela WordPress för mig! Inga nya inlägg eller annat. Supporten blev sysselsatt i flera dagar för att lista ut vad som kunde vara fel!

Men nu äntligen fungerar det igen!

Det här med sociala media är spännande och får ibland plötslig genomslagskraft. Exempelvis spreds denna fina film snabbt som vinden: D visar synbarheten av Earth Hour.

Lunchen
Vad gör alla andra på lunchen? Det kan man fråga sig. Det vi gjorde på lunchen idag var följande.

Jag gick en snabb sväng på stan och köpte galgar och hämtade turistbroschyrer om Umeå och Norge. Sen värmde jag kålpudding som jag hade sparat i en matlåda och åt upp detta. Till efterrätt fick jag några bitar från mannens födelsedagschoklad. Sist bläddrade jag snabbt i en modetidning och ställde väckarklockan på tolv minuter. Sen var lunchen över och jag skuttade nyvaken och glad till jobbet igen.

Mannen åt annan mat, spelade Diablo och rakade sig. Utbytesstudenten packade upp sina saker sedan en helg i annan stad. Barnen var på skolan som vanligt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *