Vårsamling på Remi

I helgen var jag på vernissageVårsamlingen på Galleri Remi. Den stora behållningen med besöket var att träffa konstnären Joseph Davey. Han är alltid trevlig. Nu äntligen har Jämtland upptäckt honom dessutom. Först är han med i denna vårsamling och senare i år återfinns han på Galleri Bolin. Också i Skottland blir det en utställning. De lite mer föreställande bilderna var de jag gillade bäst.

Lars A Perssons akvareller var det andra jag fastnade för på samlingsutställningen. Lite kluriga men samtidigt lugna. Sen var det lite kul att hela lokalen användes, även kontoret. Inte det bästa för att framhäva och göra konsten tillgänglig, men roligt.

Vårsamling, Galleri Remi. 22 mars – 9 april 2014.
Joseph Daveyi ÖP och i LT.
Lars A Persson.

En reaktion på “Vårsamling på Remi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *