Tidningens bokcirkel online


Jag har valt att delta i lokaltidningens bokcirkel. Under fyra veckor läser vi Än klappar hjärtan av Helena von Zweigbergk för att varje onsdag diskutera boken online. Efter andra tillfället blev jag till och med citerad i tidningen :) Läs här.

Mest gick jag med som ett litet experiment, för att se om man kan ha en bokcirkel online. Det kan man! Det är riktigt intressant att ”träffa” gruppen igen och se hur de resonerar. En förutsättning i diskussionerna vid datorn är dock att jag har med mig en kladdlapp med saker jag har funderat på. För att hänga med underlättar det att skriva snabb eller att till och med skriva ner en del meningar digitalt i förväg för att kunna klippa in i diskussionen när tillfället passar.

Nästa vecka ska boken vara utläst och summeras. Allra sist blir det en verklig träff där även författaren är inbjuden!

I övrigt fortsätter min hosta. Nu är det bara några få attacker per dag och mer ihållande på natten. Men det går verkligen åt rätt håll. Igår vågade jag mig till och med på ett Hiit Challenge-pass. Det gick bra förutom att min kondition har dykt helt. Det är ett roligt pass. Dels tack vare själva upplägget men också för att träna med en liten grupp där jag är bekant med flera personer.

Tråkigast med hostan är att jag irriterar kollegorna och idag fick jag hosta precis när jag var på lunch med S. Trist. Som tur var tror jag inte att jag smittar då det i första hand är astma som ligger kvar nu.

I går kväll hade Mellanbror bjudit hela sitt band på middag och fika. Vilket gäng! Störtsköna!! De är verkliga artister. Dagen innan lagade Mellanbror tacos med sin klass och bjöd hela klassen med familjer på middag. Gott, trevligt och lättsamt!

Nu ska jag fira vår bröllopsdag!

En reaktion på “Tidningens bokcirkel online”

  1. Pingback: Gregorius |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *