Tack och lov för droger

Denna hosta! Jag känner mig knappt förkyld. Men är uppenbarligen det. Periodvis snorig näsa. En hosta som sänker mig. På ett vis borde jag hålla mig hemma, för jag låter ju hemsk mot kollegorna. Men samtidigt, jag mår ju bra och jobbar effektivt, och vilken läkare skulle sjukskriva mig för att jag bara hostar…? Och sjukskrivning är ett måste från dag ett om jag skulle vara hemma nu. Det räknas fortfarande som samma sjukperiod som när jag var hemma för det där onda. Smittar gör jag nog inte heller direkt eftersom förkylningen snarare är på väg bort än i början.

Nåja, hoppas att det äntligen börjar vända. Tills vidare är det högsta dos av te, honung, Cocillana-Etyfin och astmaspray som gäller :( Måtte det funka, för på fredag ska jag träna hårt. Så det så! Jag blir deprimerad av att ha såna här långa träningspauser!

Däremot blev jag glad av att titta på Mellanbrors genrep inför höstens dansshow. Grymt coola de här killarna är!! Amazing! Roligt var det också att delta i den andra omgången av virtuella diskussioner i ÖP:s bokcirkel.

Innan sovdags ska jag ta hand om ett berg med rent efter kvällens tvättstuga, förbereda noter för sönerna, höra hur några i familjen hade det på skytte och hockeyns sista derby i z-hallen, och slutligen förhoppningsvis hinna läsa eller titta på svtplay i sängen :)

För övrigt blir det mängder av tvätt i en familj med sex personer där de flesta tränar flera dagar i veckan. Bara så att ni vet ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *