Turbo


I eftermiddag såg jag filmen Turbo med sex barn. Och en vuxen.
Otroligt förutsägbar film. Men ändå en film som man får en stolt känsla av efteråt. Den var dessutom onekligen charmig.

Större delen av dagen hade vi trevligt besök. Fullt hus är alltid roligt :) Men jag och mannen hann också med att besöka stans första Föräldramässa en kort stund. Mycket bra initiativ. Hoppas det blir fler gånger och att jag kan vara med längre då.

Igår vågade jag mig på att träna igen, sista dagen på sjukskrivningen. Jag kände att om träningen funkade så vågar jag använda kroppen och arbeta på måndag. Och det gick! Ovant inledningsvis, men det släppte snart. Extra roligt att det var ett fullbokat pass (Hiit challenge) och jag kände många av deltagarna. Visst har jag en stor uppförsbacke nu – det känns lite som att börja om, men börja om, det gör jag :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *