På hal is

I helgen blev det många timmar i ishallen då vi stod som arrangörer för Marcus Åkerblom cup. Jag tycker att det flöt på riktigt bra. Det är inte så konstigt heller då vi föräldrar börjar ha rutin på det här och då cupgeneralen Titti är helt suverän. Nu är det bara en månad kvar tills nya ishallen/arenan öppnar, så det var lite speciellt att tänka på att det är andra förutsättningar nästa gång.

Curlingklubben ordnade prova-på-curling på fredagen vilket blev en liten räddning för mig. Med utsikt över curlinghallen kunde jag hålla koll på Lillasyster samtidigt som jag agerade ”mat-tant” i lugn och ro. Till råga på allt tyckte Lillasyster att det var fantastiskt roligt att testa curling. Våra andra barn uppskattade också aktiviteten.

Förra veckan kände jag mig inte riktigt i form och hoppade över all träning utom ett pass som kändes rätt tungt. Under helgen visade det sig varför då jag började bli sjuk. På söndagen började det vara riktigt illa. Som tur var, och otroligt nog, lyckades jag få en tid hos hälsocentralen där jag nu är under utredning. Hoppas att det ordnar sig ganska snart, men tidigare än fredag kommer jag inte kunna vara tillbaks på jobbet tyvärr. Typiskt just när jag har tillräckligt med uppdrag för att fylla dagarna, och roliga dessutom.

Vidare blev jag tvungen att skänka bort min biljett till Maria Lundqvists föreställning på teatern. Några bekanta blev uppdragna på scenen, det var extra trist att missa. Men, men det är bara att inse läget och ligga i sängen den här veckan, annat har jag på tok för ont för. Tyvärr kan jag heller knappt läsa :( Därför blir det tunt med blogginlägg också trots att jag hade tänkt mig en liten nystart.
Men vi ses när vi ses!

2 reaktion på “På hal is”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *