Inspera cowl och releaseparty


Kamilla Svanlund signerar böcker

I helgen var jag på release för Kamilla Svanlunds stickbok! Så himla häftigt att skriva en bok! Väldigt fin var den dessutom. Jag blev lite sugen på att sticka ett par torgvantar i vinter :)

Min stickning ”Inspera cowl” fick också tillfälle att träffa Metamorphosis lika halskrage. Fascinerande hur olika stickningar blir med olika garn trots samma mönster! Fortsättning följer på denna knit along som vi gör i ett alldeles lagom tempo bland andra projekt och stort familjeliv.

På lördagen var jag länge på en stor internationell matmarknad som var i stan. Det blev ett mycket välbesökt evenemang där jag testade både spansk, australiensisk och thailändsk mat. Mer mat från andra länder blev det under söndag kväll då vi åt middag på den Japansk-Koreanska restaurangen. En förmån att gå på ett sådant ställe med privat japansk guide :)

I helgen har jag faktiskt lyckats sy två klänningar också! Jag återkommer med bilder.

Kamilla Svanlund & Clara Falk, Vantar för alla årstider

En reaktion på “Inspera cowl och releaseparty”

  1. Pingback: Tovade vantar |

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *