Vyssan lull

Den här boken var lika bra som den tidigare. En klassisk polisdeckare med allt som hör till. Men – måste Gerhardsen ta upp så mycket hemskheter om barn!? Fortsätter hon med det även i nästa bok tror jag att det får bli den sista som jag läser i serien.

I övrigt har jag haft en bra dag. Först peppade jag mig själv till ett styrketräningspass på morgonen. När jag väl var där var det så härligt! Sen hade jag en dag med riktigt flyt på arbetet. Jag skrev dock lite väl mycket, för jag hade ordentligt onda axlar när jag gick hem. Framför allt åt jag god sallad med C på Gamla Tingshuset på lunchen. Det blev ett långt och givande samtal. Jag var inte alls klar när det var dags att jobba igen. På kvällen var det föräldramöte i Mellanbrors årskurs. Helt otroligt låter det som att det finns chans att uppdelningen i tre klasser kanske kan få kvarstå i höst. De blev under våren delade till tre klasser med bara 10-11 barn i varje för att kunna arbeta mer utifrån elevernas individuella behov. Varje barn blir sett varje dag i en sådan klass!

Vyssan lull, Carin Gerhardsen.Tidigare läst av samma författare: Pepparkakshuset och Mamma, pappa, barn (utan recension).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *