Små utmaningar kan vara stora

Dagens största utmaning var att hämta dottern från dagis. Oj, vad slut jag är. Det är inte lätt att själv vara förkyld med hängiga söner hemma.

Dessutom hade jag tvättstugan på förmiddagen. Tack och lov inte så mycket tvätt, men ändå en ansträngning.

Äntligen har förresten mannen kommit på att det är skonsamt att tvätta kläderna i diskmedel istället för tvättmedel! Dessutom är det praktiskt och billigt. EN tesked räcker till en hel maskin. Underligt nog lyssnade inte mannen speciellt entusiastisk på detta förrän nu när butikspersonal i en herrekipering upplyste om fördelarna…

En ljuspunkt var att brevinkastet fylldes med tidningar till både stora och små idag. Jag hade till och med glömt att jag hade beställt en prenumeration på ELLE. Ner under filten och drömma om sommarkläder blir det jag får göra helt enkelt :) Hoppas att sängläge hjälper till så att jag möjligen skulle kunna orka helgens alla aktiviteter.

En annan sak som är bra är att vab-intygen från skola/förskola inte krävs längre till Försäkringskassan. Äntligen! Vilket slöseri på personalens tid detta har varit. De har betydligt viktigare saker för sig än onödig administration!


Dagens tröst.
Ljuslyktor, Bohus/Nybro.


Vem inredde torkrummet!? Jag får stå på tå för att nå upp!


Källarkorridoren är inte den mysigaste. Speciellt inte när man har tvättstugetid på kvällen.

2 reaktion på “Små utmaningar kan vara stora”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *